kinderfeestje high tea
Theetje drinken in een cel

De regeltjes leren van hoe je je dient te gedragen (of juist niet?!) én een leuke workshop in 1 feestje. Dat is dubbel lol!!

intro

High Tea feestje

Kom gezellig met je vrienden theetje drinken in de bewakersruimte van vroeger. Hier staan de tuttige kopjes al klaar en worden de regeltjes van netjes eten en drinken verteld. Maar kloppen die regeltjes wel en mag je wel slurpen?

De thee is vervangen voor gele, groene of rode limonade en de koffiemelk heeft wel een hele eigenaardige kleur. Kortom, High Tea op zeer humoristische wijze. Hierna komen jullie in de cel voor een uurtje dwangarbeid. Maar wel hele leuke dwang arbeid. Sweet entertainment. Knutselen met snoep. De cel is omgetoverd tot een vrolijk snoep paradijs en je fantasie wordt aan het werk gezet om een object van snoep te maken. Om je vingers bij af te likken. Een gezond feestje is dit niet. Of wacht es.. kijk es in de goody bag. Dat maakt alles weer goed!

Dit feestje kan gegeven worden door de nuchtere tuinman Jeroen Groen, de bekakte butler neef Sebastiaan of door de altijd vrolijke Ari C.

E120,- + E3,50 materiaal per kind. Max 10 kids

Bajes Feestjes
Kies je feestje uit de 3 Bajes arrangementen.
Meer info
bajes rondleiding blokhuispoort
Bajesrondleiding
Tocht door de gevangenis met spannende verhalen!
Meer info
Bajes Mini feestje
Dit feestje voor de allerkleinsten van 4 - 6 jaar.
Meer info
Kinderfeestjes
Je feestje beleven met Boef 0.19, Professor Niks of Ari C.
Meer info

Interesse in kinderentertainment?

Vraag vrijblijvend informatie aan