Inkomsten genereren met uw eigen site

Geplaatst op 09-03-2022

Categorie: Computer en internet

Inkomsten genereren met uw eigen site is mogelijk met het Startpagina Script. Dit script stelt u in staat om een startpagina website te beginnen, waarbij u links kunt aanbieden. Via het menu van uw startpagina website kunnen bezoekers naar het formulier “Link toevoegen” gaan. Binnen dit formulier kan een nieuwe link worden aangemeld door de URL en de linktekst van de nieuwe link in te vullen. Voor iedere dochterpagina is het formulier “Link toevoegen” beschikbaar.

U kunt voor linkplaatsing verschillende opties aanmaken, waarbij per optie een prijs en een periode kan worden ingesteld. De bezoeker kan dan kiezen voor welke termijn hij de link wil plaatsen. Na die periode zal de bezoeker een e-mail ontvangen waarmee de link opnieuw voor een bepaalde periode kan worden aangemeld. Nadat de bezoeker online heeft betaald, zal de nieuwe link direct zichtbaar zijn op uw startpagina website. Betalingen kunt u online ontvangen via een koppeling met Mollie. Deze koppeling kan via het beheerpaneel van het Startpagina Script worden ingesteld door de Mollie API sleutel in te vullen.

Er zijn uitbreidingen die u bovenop het Startpagina Script kunt installeren. Een aantal van deze uitbreidingen maken dochterpagina’s en rubrieken voor u aan. Via deze uitbreidingen kunt u uw startpagina website automatisch vullen met dochterpagina’s en rubrieken. Zo is er een uitbreiding die direct 48 sportgerelateerde dochterpagina’s inclusief rubrieken voor u aanmaakt. En er bestaat een uitbreiding waarmee voor 57 afzonderlijke automerken een dochterpagina wordt toegevoegd aan uw startpagina website. 

Op de website van Vrolijk Internet Services kunt u het script aanschaffen. U vindt op die website ook een handleiding. In deze handleiding staat beschreven hoe u het Startpagina Script op uw webhosting pakket kunt installeren. Wanneer u nog geen webhosting heeft afgesloten, kunt u deze ook direct afsluiten op het moment dat u het script aanschaft. U kunt aangeven dat u ook webhosting wilt aanschaffen en krijgt dan de mogelijkheid om een domeinnaam te kiezen voor uw startpagina website. Wanneer u het script samen met webhosting en een domein aanschaft, zal het script direct voor u worden geïnstalleerd.