André Caron

Mijn logo: Als ik mag ‘spelen’ voor kids of volwassenen dan stap ik uit mijn comfortzone. Dan wil ik stralen. Zet de spotlight maar op mij en de ándere Caron komt tevoorschijn.  Mijn entertainment gaat qua service, aandacht voor detail en betrouwbaarheid verder dan de spotlight. Dát is Caron entertainment! Natuurlijk in mijn passionele kleur groen.

Bekijk hier de karakters

intro

Caron

Even voorstellen..

Op mijn 19de ontdekte ik mijn uitlaatklep…Theater!
Na jaren van hobby startte ik met mijn beste vriendin vof PRET! Tezamen hebben we 9 erg mooie jaren beleefd als het duo Lio en Leo. Vanaf 1 januari 2009 ben ik solo gegaan.

Naast kindertheater maak ik ook theater voor volwassenen. Mijn diensten hierin besteed ik uit aan Acta theater en muziek. Tezamen geven we fantastische theateravonden op verschillende locaties. Diner musicals of een avondje (zitten) op water en brood.

In de leukste 3 weken van het jaar, zo rond 5 december, help ik de enige echte Sinterklaas veelal met al zijn drukte hier in Leeuwarden, dus in deze tijd zal je mijn alter ego’s weinig zien. Maar daardoor help ik wel mee aan het grootste kinderfeest van het jaar en dat loont enorm de moeite. Neem eens een kijkje op de website sinterklaasleeuwarden.nl.

Ari C. Alter ego nr. 1

Ari C. is mijn alter ego nr.1 en als hem geef ik kinderoptredens, kinderfeestjes in oude gevangenis De Blokhuispoort, kan je me boeken als kinderpresentator en schmink ik de kids in mijn mobiele Ari C-tel. Met mijn opvallende Ari-Car rijd ik graag Friesland (en verder) door om overal de kinderen een leuke tijd te mogen geven.

Mijn kracht zit ‘m in het goed kunnen omgaan met kinderen en me in hun kunnen verplaatsen. Of ze nu 3 zijn of 13, ik vind ze geweldig en dat krijg je terug. Ieder verlangt ernaar om weer even kind te zijn, dat houdt je jong!

André D. Caron

kinderfeestje leeuwarden
Kinderfeestjes
KIES JE FEESTJE UIT DE BAJES ARRANGEMENTEN
Meer info
DAGJE WEG
BEZOEK DE BAJES ALS VAKANTIE-UITJE
Meer info
Kindertheater
ENTERTAINMENT NODIG? TAL VAN MOGELIJKHEDEN
Meer info
Basisscholen
SUPER GEINIG EN LEERZAAM! SCHOOL = FUN
Meer info

Interesse in kinderentertainment?

Vraag vrijblijvend informatie aan