Geinige Griezelschool

Leuk voor school of dorpsfeest om en keer niet passief naar een voorstelling te kijken, maar een actieve workshop die op spannende wijze door Professor Niks geleidt wordt.

 

Prof. Niks stelt zich graag voor

intro

Geinige Griezelschool

Deze stoffige verstrooide professor in de wat-was-het-ook-al-weer-kunde neemt de kinderen op schoolse wijze mee in de griezelige ongein van de Geinige Griezelschool.

Tijdens deze lessen laat professor Niks eerst zien hoe hij de verschrikkelijke Vlegmaflip brouwt.

Vervolgens leert hij de vlegels hoe ze hun eigen flesje met shampoo moeten maken.

Dit scheikundig proces is een leerzaam, humorvol gebeuren waarbij de kinderen actief bezig zijn . Ze mogen zelf bepalen welke geur én welke kleur hun eigen shampoo gaat krijgen. Na het bedenken en maken van hun eigen etiket mogen de kids afscheid nemen van de eigenaardige professor. En nemen hun eigen shampoo mee voor wel 20 wasbeurten.

Deze workshop zal incl. entree act een uur in beslag nemen. Voor dit product zijn lange tafels nodig waar de kinderen om heen kunnen staan. griezelschool

Leuk is om grote en kleinere kinderen te laten samen werken. En bij hele grote aantallen kinderen zou ik graag wat vrijwilligers willen hebben om het geheel in goede banen te kunnen leiden.

Interesse in kinderentertainment?

Vraag vrijblijvend informatie aan