Karakters

Onderstaand vind je de bekendste karakters die ik speel. Ze stellen zich zelf allemaal even aan je voor, zodat je een idee krijgt wie wie is en wat je kunt verwachten.

Ari C.

Ari CHé falderappus, ik ben Ari C. een vrolijke allemansvriend die het allerleukst is voor kinderen van 4 tot 7. Tenminste, die moeten altijd nog lachen om mijn grapjes en gekke bekken. Niet dat ik niet leuk ben voor de ouderen, want als ik toegeef dat ik inderdaad gekke kleren aan heb voor een volwassene, dan is het ijs ook altijd wel gebroken voor de stoertjes. Ik geef natuurlijk de feestjes in de bajes aan de jongsten in mijn speciale Ari Cel. Maar met mijn Ari Car kom ik ook graag naar je toe om optredens te geven of je te schminken in mijn speciale Ari Cetel. Kortom ..met Ari C. altijd feest. GefeliciflARIstaart!!

 

B019

Boef B019Hé jij daar, had je wat? Pas op hé, want ik zet je zo in plaats van mezelf in de cel. En zo leuk is dat niet. Waarom ik op deze vreselijk vrolijke site te vinden ben? En waarom ik óók feestjes geef? Nou, niet voor m’n lol, dat je dat maar even weet. Ik kon vrijkomen mits ik voor vele jaren zo nu en dan kinderen rondleid hiero. Bah! Maar ja, soms zijn de kids wel ok. Maar vaak laat ik ze graag achter in de bunker of de Iso. Aan de andere kant ook weer niet, want dan zit ik met ze opgescheept. En jaja…hoe ouder de kids…hoe chagrijniger ik ben. Let maar eens op!

 

 Prof. Niks

professor-niksHé ondeugd, niet om mij vragen hoor als gastheer. Ik vind kinderen niet zo heel leuk. Kinderen stinken, maken herrie en laten boertjes. En ik houd van orde en netheid! Ik was er destijds als eerste, in de lege Blokhuispoort. Ik had zoveel plannen. Ik zou er de geinige griezelschool van maken. Maar helaas is me dat tot nu toe maar met één cel gelukt. Mijn zogeheten GRIE-cel. Maar áls ik dan toch een feestje moet geven, dan laat ik deze cel ook graag even zien. Hihi. Oh, en schrik vooral niet van min stemverheffingen. Of eigenlijk…doe dat ook maar wel. En kom dan vooral je feestje op vrijdagavond vieren. Dan is het onheilspellend leeg in de Blokhuispoort. Durf je nog? Niet geschikt voor kids onder 9 jaar.

 

Jeroen Groen

Jeroen GroenNo sa. Ik weet oek niet so goed waarom ik hier in het gevang terecht ben gekomen. Ik bin gewoan tûnman en nu moet ik in één keer kinderen entertainen. So heet dat geleuf ik. Nou ja, ik vind kinderen best wel leuk hoor op één of andere manier. Maar ik vind wel dat ze wat moeten leren en een beetje actief he! Ik ben een beetje boers en daardoor vrij nuchter. Dat zeggen ze tenminste. Ach…makt mij niet ût hor. Met elkaar komen we d’r wel. Wordt vast leuk toefn met sien alle.

 

Butler neef Sebastiaan

butler neef sebastiaanAhum, ahum. Als u mij kiest voor een feestje, reken dan wel op wat etiquette. En rugjes recht. Handjes wassen. Niet met volle mond praten. Geen boertjes en geen troep maken. Wel in het rijtje blijven staan en niet kliederen. Kortom…waar begin ik aan met die jeugd van tegenwoordig. Alle regels lappen die kleine hossels aan hun laars en daar raak ik erg van in de war. Hoe zat dat nu ook alweer met die regeltjes. Mocht je nu wel slurpen en waarom praat ik zelf nu in één keer met volle mond? Hé jakkie bah, zo wordt het een bende… Maar ja… de kinderen hebben wel lol. Zucht…wat moet ik nu?

 

Boek het karakter dat u leuk vindt

Als u een kinderfeestje wilt boeken kunt u aangeven welke karakter u erbij wenst. Het high tea kinderfeestje wordt alleen gegeven door Butler neef Sebastiaan. Wenst u meer informatie neem dan contact met mij op.

>> Kies je kinderfeestje