Kindertheater

Kijken naar een voorstelling of meedoen op de speelvloer en leren wat theater is en wat je er mee kan. Beide zijn mogelijk bij Caron entertainment. Of voorstelling voor onder/middenbouw en daarna de theaterworkshop voor de bovenbouwers.

Neem contact op

intro

Kindertheater Friesland

Ari C. is mijn standaard alter ego geworden. Ik noem hem een allemansvriend die zijn woordje altijd wel klaar heeft. Hij past zich erg snel aan de leeftijd van de kinderen aan. Hij kan de jongste kinderen vrolijk vermaken en is ad rem genoeg om de bovenbouw ook te kunnen boeien. De reactie van de kinderen vormen een hoofdaandeel in mijn verhaal.

Theater voor 2 t/m 12 jaar

Natuurlijk is er geen entertainment te bedenken die voor zowel 2 als 6 als 12 jarigen tegelijkertijd kan boeien. Daarom heb ik in ieder geval voor de kleinsten tot 4 jaar een aparte primaire voorstelling en daarnaast verschillende voorstellingen voor de basisschool leeftijd. Echter blijft het een lastig concept om hierin iedereen te vermaken op z’n eigen niveau. Toch probeer ik door mijn ad-rem heid én een lange feel-good-introductie met de bovenbouwers, deze categorie in mijn voorstelling te betrekken. Kijk voor meer informatie op de pagina kleutervoorstelling of kindervoorstelling.

Sinterklaas periode

In de Sint-tijd pas ik mijn programma volledig aan, want Ari C. is de allergrootste Sinterklaasfan. En mijn persoontje staat ook nog eens op erg goede voet met de goedheiligman, waardoor je hem en zijn gevolg ook bij mij kan boeken. Kijk voor meer informatie op de pagina sinterklaas.

Neem contact met mij op voor kindertheater in Leeuwarden of ergens anders in Friesland.

kinderfeestje bij je thuis
Kindervoorstelling
Bekend van de Rariteitenkist en Koning Kierewiet
Meer info
Kleutervoorstelling
Bekend van Ari C. met ...MOOI! 1 t/m 4 jaar.
Meer info
sinterklaas leeuwarden
Sinterklaas
Wij regelen een onvergetelijk huisbezoek van de Sint!
Meer info
Dorpsfeesten
Binnenkort een dorpsfeest of wijkfeest?
Meer info

Interesse in kinderentertainment?

Vraag vrijblijvend informatie aan