kinderfeestje bij je thuis
Kindervoorstelling

Voor onder en middenbouw leeftijden heb ik een leuke grappige no-nonsence voorstelling die uiteraard ook weer heerlijk interactief is.

Voor de bovenbouw leeftijd raad ik de leuke actieve theaterworkshop aan. Niet kijken naar theater, maar zelf iets met theater doen!

Ari C. stelt zich graag voor

intro

Kindervoorstelling

Rariteitenkist

De kinderen maken kennis met de oude rariteitenkist van Ari. Met de karakters uit deze kist probeert Ari een cadeau te maken voor het feest waar hij voor uitgenodigd is door u.

Zo neemt hij de kids mee op een tocht door zijn fantasiewereld vol spanning, muziek en de nodige humoristische taferelen, om maar een origineel cadeau te kunnen aanbieden.

Theaterworkshop

Als de kinderen in de speelruimte komen zit een Koning chagrijnig op hun te wachten en maakt over iedereen wel een opmerking. De trend is gezet!
Als iedereen er is zingt de Koning zijn klaaglied en geeft hij het stokje over aan Ari C. Oftewel…in een handomdraai transformeert de Koning in de altijd vrolijke Ari C. Deze weet de kinderen meteen enthousiast te krijgen door zijn mee-doen-beginlied.

Maar waarom was deze entree nu nodig? Om de kinderen te laten zien hoe makkelijk het is van chagrijnig naar vrolijk te kunnen spelen. Toneelspelen dus.
In de komende drie kwartier geeft Ari C. met de groep een korte workshop theatermaken en alle facetten zoals emoties, houding en spelbeleving komen aan de orde in erg leuke en fanatieke toneelspeelspellen.

Dus een actief uurtje theatermaken met Ari C. Een keer wat anders dan naar theater kijken!!

Neem contact met mij op voor een kindervoorstelling in Leeuwarden of ergens anders in Friesland.

Interesse in kinderentertainment?

Vraag vrijblijvend informatie aan