Kleutervoorstelling

Citaat krant:

“Een uur lang maakte Ari de kinderen nieuwsgierig. Hij betrekt de kinderen in z’n verhaal en weet in de huid van een kind te kruipen.”

 

Neem contact op

intro

Kleutervoorstelling

Als Ari optreed voor peuters en kleuters, past hij zijn karakter aan. Hij is dan verlegen, aandoenlijk en sprankelend en daardoor zo bijzonder geschikt voor de allerkleinsten (of kinderen met beperking).

Koning Kierewiet

Ari’s kat-uit-de-boom-kijk-tactiek maakt dat ieder kind nieuwsgierig wordt en daarmee heeft hij de kinderen al op zijn hand. Als er op even voorzichtige wijze kennis is gemaakt begint Ari met zijn losse, vrolijke en lachwekkende voorstelling.

Het begint met de brief van de koning. Deze is jarig en komt zijn verjaardag uitgerekend tijdens deze voorstelling vieren. Maar alles is nog niet gereed, dus voordat Ari zich tot koning gaat omkleden moeten de volgende zaken met behulp van de kinderen geregeld worden. De versiering, de stoel, het cadeau en het belangrijkste…het verjaardagslied. Gelukkig helpen de kinderen Ari en natuurlijk worden de kids daarvoor uiteindelijk ook beloond door de gekke koning. Want hij trakteert natuurlijk iedereen op KAART.

Interesse in kinderentertainment?

Vraag vrijblijvend informatie aan