knutsels en workshops

Voor vele gelegenheden bied ik verschillende creatieve knutsels en workshops aan.

Los van elkaar of in één grote knutseltafel te boeken per dagdeel.

Voor een gepaste offerte graag bij aanvraag noemen hoeveel kids en de gelegenheid en locatie vemelden.

intro

Knutsels en Workshops

Heb je een feest, maar wil je ook graag dat de meekomende kinderen een leuke tijd hebben? Natuurlijk kan je zelf wat kleurplaten en stiften kopen, maar hoe leuk is het niet als Ari C. met zijn grote knutselkist de kids komt entertainen. knutselen-kinderen

Ik neem een groot assortiment knutselspullen mee. Voor iedere leeftijd wel iets geschikts te knutselen. Van gewoon kleuren, tot kettingen rijgen en van stempelen voor de kleinsten tot sierraden maken van fietsband voor de ouderen. Mocht ik in een aparte ruimte komen, dan neem ik ook een box met pruiken en gekke hoedjes mee. Welk kind wil niet even toneelspelen? En een drietal spellen die de kinderen zonder hulp kunnen spelen zet ik ook neer.

Ikzelf zal tussendoor de kinderen schminken en op een gegeven moment een gezamenlijke workshop leiden. De keuze van de workshop ligt aan de leeftijd of de wens van de opdrachtgever. De workshops die ik mee kan nemen (voor een kleine meerprijs) zijn de volgende.

Shampoo maken

Stap voor stap leg ik deze leuke workshop uit. Dit scheikundig proces zorgt met zeep, water, zout, kleur en geurstof dat ieder kind z’n eigen flesje shampoo mee naar huis zal nemen. Leuk en interessant voor iedere leeftijd (vanaf5/6).

Sweet entertainment

Stap voor stap leg ik deze lekkere workshop uit. Snoepen is voor ieder een feest, maar deze knutsel is er één om je vingers bij af te likken. In thema maken we van snoep, koek en snoeplijm de leukste en grappigste creatie. En niet iets opeten tijdens de workshop, want straks heeft jouw poppetje daardoor geen hoofd of je huisje geen deur.

Ongezonde workshop? Dat klopt, maar de mee te nemen tandenborstel aan het einde maakt dit weer een beetje goed toch?!

Bloemen van papier

Stap voor stap leg ik deze fleurige workshop uit. Hoe leuk is het om met crépepapier en stokjes de mooiste en fleurigste bloemen te maken. Voor jonge kinderen de simpele modellen en de ingewikkelde modellen voor de oudere kinderen.

Bloemschikken

Stap voor stap leg ik deze groene workshop uit. 16 Jaar bloemisten ervaring zorgt ervoor dat ik als geen ander de kinderen goed kan leren hoe ze een leuk bloemstukje kunnen maken. En natuurlik kan ik het niet laten om ook handige tips mee te geven. Natuurlijk zal het een fleurig kinderlijk stukje worden.

Vliegtuigje vouwen

Stap voor stap leg ik deze hoogdravende workshop uit. Wie heeft niet eens een simpel vliegtuigje gevouwen van papier. Maar ik heb een aantal erg leuke snelle, maar ook ronddraaiende ontwerpen mee. Kijk goed hoe je moet vouwen en als iedereen klaar is, kijken we natuurlijk wie het best kan vliegen.

Workshops ook los te boeken

Deze workshops zijn ook als losse workshop te boeken voor feest, festival of braderie. Natuurlijk kom ik dan in een karakter die daar leuk bij past en zal ik eventueel de workshop met een leuke theateract inleiden en ook als zodanig de workshop leiden.

Voor al deze workshops lever ik de spullen, maar kan zelf niet voor tafels/stoelen of (partytent voor braderieën) zorg dragen.

 

Interesse in kinderentertainment?

Vraag vrijblijvend informatie aan