sinterklaas leeuwarden
Boek hier de Sint

Naast het mede organiseren en mee doen in de grote mooie Intocht in Leeuwarden kan je hier ook Sint boeken voor bedrijfsfeesten, voorprogramma’s en huisbezoeken.

Contact

intro

Sinterklaas

Caron Entertainment is gespecialiseerd in alles wat met Sint te maken heeft. Zoekt u invulling voor de mooiste drie weken van het jaar, dan bent u nu op de juiste pagina beland.

Naast de grote intocht in Leeuwarden, scholen en bedrijven komt Sinterklaas met zijn Hoofdpiet ook graag bij u thuis om er een onvergetelijk huisbezoek van te maken voor uw kind(eren). En natuurlijk komen Sinterklaas en Hoofdpiet ook heel graag bij je thuis met een leuk, gezellig en humoristisch huisbezoek die je nog lang zal blijven heugen.

Dit jaar lopen Sint en Hoofdpiet natuurlijk weer volop huisbzoeken. In Leeuwarden E65,- per half uur bezoek. Rondom Leeuwarden (uiterlijk 15 km) E75,- Boek op tijd!!

Totaalconcept voor bedrijven en of scholen:

Deel 1: Allemansvriend en Sinterklaas binnenhaler Blije Bart beleefd in zijn kleurrijke personage een actief avontuur met de kinderen. Bart is een hele grote Sinterklaasfan. Nu Sinterklaas bij hem het feest komt vieren moet alles natuurlijk piek fijn in orde zijn. Maar natuurlijk komen er de nodige problemen op zijn pad. Zouden het de sint-zenuwen zijn?
Blije Bart beleefd kolderieke momenten voordat Sint en zijn pieten verschijnen.

Deel 2: Er komen 2 knutsel pieten om met de kinderen een fanatieke en actieve workshop te doen. In deze workshop maken de kids stap v stap hun eigen originele sintobject. Afgelopen jaren bijv. pietenshampoo, muziekinstrumentje, schoenzetkleedje.

Deel 3: En dan is het tijd voor waar het allemaal om te doen is. De échte Sinterklaas en Hoofdpiet komen langs om op heerlijke en eerlijke wijze een intiem en gezellig samenzijn te genieten met de kinderen.

 

Interesse in kinderentertainment?

Vraag vrijblijvend informatie aan